RIOT PROPAGANDA + ZOO + ATUPA Concerts de Vivers, Valencia

0
25
closeEsta noticia fue publicada hace 6 months 30 days por lo que podría hacer referencia a un evento o suceso antiguo. Le recomendamos visitar nuestra portada para ver las noticias mas recientes.

Riot Propaganda està de tornada. El projecte format per Habeas Corpus i Los Chikos del Maiz va donar moltíssim que parlar en l’escena musical d’allà pel 2013, un any on van realitzar 37 concerts amb pràcticament totes les sales esgotades i actuant en els millors festivals i les festes més grans del moment . Ho van deixar per seguir amb les seves carreres musicals de cada grup i amb la intenció de tornar quan gravaren un nou disc. Tan sols se’ls va veure de nou en 3 dates seguides a finals del 2014 a Euskal Herria, València i Madrid, per això del cuquet i perquè no, recordar grans moments. Ara al març del 2017 tornen amb disc nou, “Agenda Oculta” i els podrem gaudir a la Fira de Juliol a València als jardins de vivers, en una nit que promet ‘festorro’ i ho faran acompanyats de Zoo el grup de la Safor que també presentarà nou disc “Raval”(2017), Panxo i els seus van deixar ben alt el llistó l’any 2014 amb el seu primer treball “Tempestes venen del sud” i cançons que marquen una generació com ‘Estiu’ o ‘Corbelles’ una barreja de compromís, neguit i il·lusió. Per a completar la festa s’ha sumat Atupa el grup revelació del hip hop fet en valencià, els de l’Horta Nord demostraran a l’escenari de vivers perquè han vingut per a quedar-se, bramant les seues noves cançons del seu disc ‘Quasi res porta el diari’ (2016), Atupa, son hackers del rap de base i al 2017 porten lletres i ritmes per a una estona… poca broma! Concert recomanat per seguidors de: Calle 13, Orxata Sound System, Violadores del Verso, Aspencat, Los Suaves, Rosendo, Rage Against de Machine…

Las entradas para el concierto de Riot Propaganda + Zoo + Atupa en Valencia el 20 de julio a las 20h tienen un precio desde 15€, puedes comprarlas Aqui o en Ticketea.

ON Music
Jardines Viveros, Valencia Mapa

Dejar respuesta

¡Por favor ingrese su comentario!
Por favor, escriba su nombre